Busreis vanuit Venray naar inwijding kapelaan Marthoma Alexander

Busreis vanuit Venray naar inwijding kapelaan Marthoma Alexander

Op zaterdag 27 oktober zal kapelaan Marthoma Alexander, gewijd worden tot diaken. De wijding vindt om 10.30 uur plaats in de kathedraal van Roermond. Om vele parochianen de gelegenheid te geven, om bij de wijding aanwezig te zijn, heeft het kerkbestuur van de Venrayse parochies een bus geregeld.

Wie graag mee wil met de bus, naar de wijding, kan zich inschrijven via het formulier dat u tot en met volgend weekend achter in de kerk vindt. Uiteraard kunt u ook in de komende dagen, uw deelname telefonisch doorgeven aan het parochiesecretariaat.

Vanaf 8.45 uur wordt er verzameld bij de parkeerplaats vóór de Paterskerk in Venray. De bus vertrekt om 9.00 uur, om ruim op tijd te zijn voor de wijdingsplechtigheid en de aansluitende receptie.

Zie ook: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2018/07/02/marthoma-alexander-septemb...

Foto: 
Marion Minten (Omroep Venray)