Bronzen Waarderingspenning voor Petra Vermeulen-Thielen

Bronzen Waarderingspenning voor Petra Vermeulen-Thielen

Petra Vermeulen-Thielen (52) heeft de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen voor haar inzet voor de Wanssumse gemeenschap en voor het dameskoor Harmony uit Oostrum.

Sinds 2001 is Petra op diverse terreinen als vrijwilliger actief voor de Wanssumse leefgemeenschap. Haar uiteenlopende activiteiten variëren van bestuurslid van de Ouderraad tot vrijwilliger bij zwembad de Broekberg. Petra is overal te vinden waar hulp nodig is en is nooit te beroerd om de handen uit de mouwen steken. Eigenbelang komt niet in haar woordenboek voor.

Sinds 2007 is Petra lid van de Dorpsraad in Wanssum en verzorgt zij de public relations. Daarnaast is zij actief in verschillende werkgroepen. Ze zegt nooit nee en als Petra iets aanpakt dan gaat ze er ook volledig voor.

Petra is vanaf zeer jonge leeftijd lid van het dameskoor Harmony uit Oostrum. Sinds 2007 heeft zij ook haar bestuurlijke kwaliteiten ingezet voor deze vereniging. Zo was zij lid van de pr- en jubileumcommissie. Sinds twee jaar heeft Petra de voorzittershamer in handen. Het koor heeft het laatste decennium een enorme groei doorgemaakt en is van een klein kerkkoortje uitgegroeid tot het gerenommeerde dameskoor Harmony.

Redenen genoeg voor burgemeester Hans Gilissen om Petra Vermeulen-Thielen de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray toe te kennen.

Foto: 
Foto Hoedemaekers