Limburg viert 75 jaar bevrijding

Limburg viert 75 jaar bevrijding

Het aantal mensen dat de Tweede Wereldoorlog heeft meegemaakt wordt steeds kleiner. Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Onze verhalen en herinneringen aan onze oorlogshelden willen we doorgeven. Daarom vieren we in Limburg 75 jaar vrijheid op een onvergetelijke manier. Vieren om te herdenken en vieren om onze vrijheid door te geven aan de huidige en aan nieuwe generaties.

Alle ideeën om 75 jaar bevrijding in Limburg onvergetelijk te maken zijn van harte welkom. Het maakt niet uit of het een klein of groot idee is. Of het al is uitgewerkt of nog pril is. Het burgercomité 75 jaar Limburg hoort graag hoe we volgens jou in Limburg 75 jaar vrijheid en bevrijding kunnen herdenken, vieren én doorgeven.

Kom naar de ideeën-avonden op 22 en 29 oktober

Deel je idee met het burgercomité 75 jaar bevrijding, doe inspiratie op en onderzoek of jouw idee een ander idee kan aanvullen of versterken. Op 22 oktober ben je welkom in het Limburgs Museum, Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo. Op 29 oktober in het Continium discovery center, Museumplein 2, 6461 MA Kerkrade. Beide avonden starten om 19.00 uur. Meld je aan via onderstaand formulier.

https://formulieren.limburg.nl/provincielimburg/aanmelding75jaarbevrijding

Zie ook: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2018/05/18/comit%C3%A9-viering-75-jaa...

Foto: 
Provincie Limburg