'Bewijzen' nieuw nummer van Jewan uit Venray

'Bewijzen' nieuw nummer van Jewan uit Venray

Jewan uit Venray is na zijn singles 'Do it' en 'Contigo' die onder andere te horen zijn geweest op Funx als 'Artist of the week' en Xite televisie druk beziggeweest in de studio om weer een nummer uit te kunnen brengen. Samen met producer JayJayBeats heeft hij het nummer 'Bewijzen' opgenomen.

Met het nummer, met chille beats, opzwepende melodie en tekst laat Jewan zien dat hij een artiest is Who is here to stay!!. Het nummer is vrijdag uitgekomen.

De Venrayse Jewan is een 20-jarige artiest. Komend uit een grote, muzikale familie, was hij als kleine jongen al constant bezig met muziek. Op 13-jarige leeftijd begon hij met het opnemen van voornamelijk refreintjes op tracks van jongens in de buurt samen met zijn long-time friend Faka.

Na een tijdje, via een baantje in een lokale dönerzaak, kwam hij in contact met IVES, waarmee hij de afgelopen twee jaar flink aan zijn sound heeft gewerkt. Zijn sound kent invloeden vanuit het Midden-Oosten gecombineerd met de populaire Afrosound. Zijn zoete, pakkende melodieën zijn uniek in Nederland en zijn perfect voor de club, en voor je oordopjes.

See video