Burgers van Venray: Wie is mijn wijkagent?

Burgers van Venray: Wie is mijn wijkagent?

Ongetwijfeld zijn de inwoners van Venray en de kerkdorpen op de hoogte van het bestaan van wijkagenten binnen onze gemeente. Meestal worden die agenten benaderd als er in de wijk of in het dorp een probleem ontstaat waarbij de hulp van de wijkagent moet worden ingeroepen.

Voor acute noodsituaties kan men het telefoonnummer 112 bellen. Voor de “huis, tuin en keuken” situaties belt men het algemeen nummer 0900-8844. Via dat nummer zijn ook de wijkagenten bereikbaar. Elk van de zeven wijkagenten in Venray heeft zijn of haar eigen werkgebied.

De Stichting Burgers van Venray vraagt zich af of iedere inwoner van de gemeente Venray weet wie de verantwoordelijke wijkagent is in zijn of haar wijk of dorp.

Om die reden wordt u een mogelijkheid geboden om te reageren op de stelling :
“Ik weet hoe ik mijn wijkagent kan benaderen”.

Gedurende de maand augustus kunt u op de website www.burgersvanvenray.nl aangeven of u het daarmee eens of oneens bent. Bovendien kunt u aangeven hoe u over de inzet van wijkagenten denkt, omdat er sprake is van een tekort aan agenten in Venray. In de vergadering van de gemeenteraad 3 juli is immers een motie aangenomen voor meer agenten in Venray.

Foto: 
Omroep Venray