Venrayse deelnemers Nijmeegse Vierdaagse halen shirt op in het gemeentehuis

Venrayse deelnemers Nijmeegse Vierdaagse halen shirt op in het gemeentehuis

Woensdag om 19.00 uur konden Venrayse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse weer een shirt ophalen in het gemeentehuis van Venray.

Op het shirt staat een mooie afdruk van Venrayse herkenningspunten en het logo van Venray Beweegt. De gemeente Venray koos dit jaar voor een echt sport-shirt, dat helemaal past bij het warme weer. Venray kan met dit shirt mooi gepromoot worden.

De gemeente Venray streeft naar gezonde en vitale inwoners. Dit wordt uitgedragen en gestimuleerd door de buurtsportcoaches van Venray Beweegt. De Nijmeegse Vierdaagse is een mooie gelegenheid om dit streven op een sportieve manier te uiten.

Onze wandelende wethouder Jan Loonen is ook dit jaar weer van de partij. “Het is ieder jaar weer ontzettend leuk om mee te doen aan dit bijzondere evenement. Nog leuker is het om samen met enthousiaste Venraynaren onze gemeente op de kaart te zetten.”

Na de uitreiking van de shirts gingen alle deelnemers samen op de foto met wethouder Jan Loonen.

Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto's van deze uitreiking.

Foto: 
Marion Minten (Omroep Venray)