Na achtervolging: Caravandief aangehouden in Venray

Na achtervolging: Caravandief aangehouden in Venray

In de nacht van dinsdag op woensdag werd er op de Alexander van Parmastraat in Blerick een caravan weggenomen.

De politie ging na deze melding op diverse plekken hun post innemen. Dit met als doel, de caravan te kunnen traceren. Deze kwam uiteindelijk voorbij op de A73. Deze stond achter in de laadbak van een bestelauto.

De politie zette hierop de achtervolging in. De dief probeerde de politie nog af te schudden. Ze konden het voertuig uiteindelijk, in Venray aan de kant zetten. De bestuurder werd hierbij aangehouden.

Tegen de man wordt verder onderzoek ingesteld. De politie heeft de bestelauto is in beslag genomen. Deze is mogelijk ook van diefstal afkomstig. Mocht dit laatste niet zo zijn, zal het verzoek gedaan worden bij justitie om het voertuig af te nemen omdat hiermee een misdrijf is gedaan, aldus de politie op Facebook.

Foto: 
Wil Husken