Geslaagde editie kunstmarkt 'Kunstfladder' in Venray

Geslaagde editie kunstmarkt 'Kunstfladder' in Venray

Zondag vond de achtste editie van de Kunstfladder plaats in hartje Venray. Dit jaar stonden er 58 kunstenaars op het Schouwburg- en Henseniusplein, Ze presenteerden, demonstreerden en verkochten daar hun kunstwerken.

Mede dankzij het prachtige zomerweer, was het een drukbezochte Kunstmarkt. Iedereen kon meekijken hoe graffiti artiest Moris in de loop van de dag een prachtig kunstwerk creëerde. Men genoot volop van de muziek van Gerrit Christiaens uit Horst, die een heel gevarieerd muziekoptreden gaf of deed mee aan een workshop van Creatief Atelier Zus&Zus

Op de terrassen kon men genieten van een drankje en een spetterend dansoptreden van Dansstudio Dancy. En er liepen weer heel kleurige snoetjes rond die zich bij Karin van de Kleurdoos hadden laten omtoveren tot vlinder of leeuw.

Kortom het was weer een leuke dag voor jong en oud, vol inspiratie en nieuwe indrukken. Voor een sfeerfimpressie: kijk op kunstfladder.nl.