Ger Biermans nieuwe President-Commissaris van OTTO Holding

Ger Biermans nieuwe President-Commissaris van OTTO Holding

OTTO Work Force heeft Ger Biermans (64) aangesteld als nieuwe President-Commissaris van de OTTO Holding. Hij volgt daarmee na negen jaar Peter Verlegh op. Verlegh blijft behouden binnen het uitzendbureau als Speciaal Adviseur.

Biermans is een bekend gezicht binnen het Venrayse uitzendbureau. Zo is hij al sinds 2009 lid van de Raad van Commissarissen van de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. Daarnaast is Biermans bekend vanwege zijn werk in de Eerste Kamer, waar hij van 2003 tot en met 2011 deel uitmaakte van de VVD-fractie. Hier hield hij zich onder andere bezig met sociale- en fiscale zaken.

Van 1986 tot en met 2008 was Biermans actief als belastingadviseur bij Deloitte, waarna hij aan de slag is gegaan als zelfstandig adviseur van diverse bedrijven. Die werkzaamheden verricht hij momenteel nog steeds.

Frank van Gool: ”Ger Biermans is al jarenlang een belangrijke kracht in onze organisatie met een bewezen staat van dienst. Hij is zeer gekwalificeerd om mede vorm te geven aan de toekomst van OTTO Work Force. Wij zijn blij dat wij hem aan hebben kunnen stellen als President-Commissaris.”