Wonen Limburg: Proef automatische telefoontjes bij huurachterstanden

Wonen Limburg: Proef automatische telefoontjes bij huurachterstanden

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u vergeten bent de huur te betalen, of dat een automatische incasso van de huur niet mogelijk was. Tot nu toe ontving u dan van Wonen Limburg alleen een schriftelijke betalingsherinnering.

Vanaf medio deze maand start Wonen Limburg een proef met automatische belacties. De proef richt zich op bewoners met een huurachterstand van maximaal één maand. Met een geautomatiseerd telefoontje herinnert Wonen Limburg u nogmaals aan uw huurachterstand.

Deze methode heeft als voordeel dat u snel, gemakkelijk én veilig kunt betalen via een betaallink via hun website. Heeft u toch liever persoonlijk contact met één van hun medewerkers? Dan biedt een optie uit het keuzemenu deze mogelijkheid.

De proef duurt een half jaar en loopt dus tot december 2018. Daarna beslist Wonen Limburg of ze doorgaan met de automatische belacties. Uiteraard is de wijze waarop u tevreden bent over deze dienstverlening belangrijk in hun afweging.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)