Beleef ook het schuttersgevoel mee? Ga mee met ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray

Beleef ook het schuttersgevoel mee? Ga mee met ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray

Tijdens lezingen, presentaties in ontmoetingen horen we vaak: ‘Wat is dat schuttersgevoel nu en wat maak je mee op zo’n Oud Limburgs Schuttersfeest. Het toverwoord is beleving, een beleving, die je niet kunt navertellen als je er nooit bij bent geweest.

Duizenden schutters, allemaal gekleed in de schuttersuniformen, van oud-militair, tot de modernere infanterie, tot historische en fantasie uniformen, die samen komen om een schuttersfeest te beleven.

Zeker op het moment dat je een schutterskoningin meeneemt in de optocht, zal je gedragen orden door de duizenden toeschouwers en zeker zal dit gebeuren dit jaar en mag u er gewoonweg niet bij ontbreken.

De schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray, wil daarom u een speciaal aanbod doen en een zestal personen aanbieden om gratis mee te gaan naar het Belgische Raam en het Oud-Limburgs Schuttersfeest mee te maken. Als er een passend uniform er is, zullen wij u in recordtijd de discipline bijbrengen en zult u door de straten van Raam paraderen als schutter. Dit geldt ook voor de jongeren onder ons.

Heeft u interesse, reageer dan voor zondag 17 juni via het mailadres info [apenstaartje] zandakker [punt] nl en we laten u het schuttersgevoel beleven?