Kunstmarkt 'Kunstfladder' in Venray dit jaar voor de achtste keer

Kunstmarkt 'Kunstfladder' in Venray dit jaar voor de achtste keer

Op zondag 8 juli vindt voor de achtste keer de gezellige en inspirerende Kunstfladder plaats in hartje Venray. Tijdens deze kunstmarkt staan ongeveer 60 kunstenaars op het Schouwburg- en Henseniusplein, die in marktkramen hun kunst presenteren, demonstreren en verkopen. De kunstenaars komen uit de regio, maar ook uit allerlei andere windstreken.

De bezoeker kan genieten van schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, edelsmeedkunst, glaskunst, textiel en nog vele andere kunstvormen. Men kan zich verwonderen, zich laten betoveren of zich laten inspireren, maar natuurlijk ook een kunstwerk kopen.

Naast de prachtige kunstwerken valt er nog meer moois te beleven. Gedurende de dag zijn er diverse dans- en muziekoptredens. In de opvallende caravan van De Kleurdoos staat Karin de hele dag paraat om de kleine kunstmarktbezoekers gratis te schminken, Monique van Atelier Zus&Zus geeft workshops voor kinderen en volwassenen, en er zijn verschillende kunstenaars die live werken.

Dit jaar hebben we als extra een paar jonge graffiti kunstenaars die een demonstratie geven. En wie dan moe is van alle activiteit en kijkgenot, kan uitrusten op een van de terrassen rondom de beide pleinen.

Een leuke dag voor jong en oud, vol inspiratie en nieuwe indrukken. Dat is wat een bezoek aan de Venrayse kunstmarkt meer dan de moeite waard maakt. De kunstmarkt duurt van 11:00 tot 17:00 uur. Het parkeren en de entree is gratis. Voor meer informatie kijk op kunstfladder.nl.