Concert 'Play In' op zaterdag 2 juni bij Odeon Venray

Concert 'Play In' op zaterdag 2 juni bij Odeon Venray

Symfonieorkest Helmond-Venray en Kunstkwartier organiseren samen een 'Play In' op zaterdag 2 juni bij Odeon in Venray.

Muziekleerlingen studeren samen met orkestleden het programma in. Daarvoor hebben zij in hun lessen al aan de muziek al gewerkt. ’s Ochtends wordt in twee groepen gerepeteerd: de blazers en de slagwerkers o.l.v. dirigent SOHV Sander Vredenborg en Miko Derks en de strijkers o.l.v. viooldocent Yvonne Franssen van Kunstkwartier. ’s Middags repeteert het hele orkest samen.

Om 16.00 uur is het resultaat te beluisteren tijdens het concert, onder leiding van Sander Vredenborg. Het is voor de cursisten een hele ervaring om (velen voor het eerst) in een echt symfonieorkest mee te spelen!

In 2016 werd voor het eerst een 'Play In' gehouden in Venray, vorig jaar de succesvolle tweede editie in Helmond en dit jaar, de derde editie alweer, opnieuw in Venray. Want SOHV is een orkest voor Helmond, Venray en de regio.

Verheug u op Efteling klanken, Fata Morgana en het Spookslot ofwel de Danse Macabre van Saint-Saëns, op de Harry Potter medley uit de film de Geheime Kamer en op het thema uit de filmklassieker The Godfather. Maar ook op de Bolero van Maurice Ravel, enkele speelse Noorse Dansen van Edvard Grieg en meer!