Nieuw theaterprogramma Schouwburg Venray bekend

Nieuw theaterprogramma Schouwburg Venray bekend

Maandagavond vond de jaarlijkse presentatieavond in Schouwburg Venray plaats. Een drukbezochte avond waarin men een voorproefje heeft gekregen van het nieuwe theaterseizoen 2018-2019. Dit theaterprogramma is voor het eerst volledig geprogrammeerd door de nieuwe programmeur Maarten van Erp.

Vol trots liet hij de zaal weten dat hij een divers programma heeft weten neer te zetten voor jong én oud. Er is dus voor ieder wat wils!

Tijdens de feestelijke avond werden er bij verschillende voorstellingen een tipje van de sluier opgelicht. Allereerst kregen de gasten een warm welkom door de muzikale ontvangst verzorgd door Henk Deters met Muzifique.

Tijdens de presentatie zijn er verschillende voorproefjes gegeven door Björn van der Doelen, Fuad Hassen, Wubbo’s last Words en Flip en de Noormannen. Al deze fantastische voorstellingen zijn komend seizoen te bewonderen in Schouwburg Venray. De presentatieavond werd afgesloten in de foyer met een hapje en een drankje en muzikaal entertainment door Etan Huijs met Luister Lounge.

Voor meer informatie over voorstellingen, het reserveren van tickets of voor het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, kijkt u op de website schouwburgvenray.nl.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)