Bent u mantelzorger? Dan nodigt Hartgroep u uit voor een high tea

in
 Bent u mantelzorger? Dan nodigt Hartgroep u uit voor een high tea

Op 26 mei vindt van 12.30 tot 14.30 uur in restaurant Corfu aan de Passage 6 in Venray een gratis high tea voor mantelzorgers plaats. Voorafgaande vindt er van 9.30 tot 12.30 uur een ‘high tea workshop’ plaats. Hier leert u een echte Engelse high tea te bereiden.

Het resultaat van de workshop wordt tijdens de mantelzorg high tea uitgeserveerd aan de mantelzorgers. De workshop is tegen betaling en voor iedereen toegankelijk.

Hartgroep is een organisatie die de belangen behartigt van hart- en vaatpatiënten. Dewi Roso, bestuurslid van Hartgroep, heeft onlangs aan wethouder Anne Thielen het werkplan Hartgroep Mantelzorg overhandigd. Hierin staan de plannen voor projecten en activiteiten die Hartgroep in Venray wil organiseren voor chronische zieken, hun naasten en mantelzorgers.

Hartgroep vindt het belangrijk dat mantelzorgers gewaardeerd worden. Daarom organiseren zij in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg Venray een gratis high tea voor mantelzorgers. Voorafgaand aan de high tea vindt een workshop plaats waarin alles wordt bereid. Aan deze workshop kan iedereen tegen kosten deelnemen.

Naast het feit dat u een high tea leert te bereiden, draagt u bij aan het verwennen van mantelzorgers. Uiteraard neemt u ook deel aan de high tea zelf. Hartgroep heeft lokale ondernemers bereid gevonden om hun medewerking aan de high tea te verlenen. Sugar Sweet Company verzorgt de high tea workshop.

Wilt u zich aanmelden voor de high tea workshop en/of voor de mantelzorg high tea? Stuur dan vóór 24 mei een mail naar mantelzorg [apenstaartje] venray [punt] nl of bel naar het Steunpunt Mantelzorg op 0478-517390
Meer informatie over Hartgroep vindt u op hartgroep.nl

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)