Harmonie St. Catharina Leunen Veulen Heide en Wauw speciaal voor jou, goede doelen Fiets4Daagse Venray 2018

Harmonie St. Catharina Leunen Veulen Heide en Wauw speciaal voor jou, goede doelen Fiets4Daagse Venray 2018

De Stichting Fiets4Daagse Venray biedt jaarlijks een Stichting of Vereniging de mogelijkheid om tijdens het Fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas.

Deze uitgekozen organisatie is dan ook mede verantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel en het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus niet een kwestie van geld ontvangen en niets ervoor terug te hoeven doen, maar het is keihard werken voor een aantal van de leden van de Stichting of Vereniging.

Tijdens de 34ste editie, geeft de organisatie dus ook weer twee goede doelen de mogelijkheid, om de door hun zelf verworven prijzen via het kansspelletje het Rad van Fortuin te verloten. De goede doelen van de 34ste editie zijn Harmonie St. Catharina Leunen Veulen Heide en Wauw speciaal voor jou.

De 34ste Fiets4Daagse Venray vindt plaats van 24 tot en met 27 juli 2018.

Foto: 
Marion Minten (Omroep Venray)