Politie achtervolgt aso-scooterrijder in de wijk Landweert in Venray

Politie achtervolgt aso-scooterrijder in de wijk Landweert in Venray

De politie kreeg donderdag rond 18.15 uur het verzoek om eens te gaan kijken naar de Kruidenlaan in Venray.

In deze straat in de Venrayse wijk Landweert zou een zwartkleurige scooter zonder kentekenplaat aso rijgedrag vertonen. De politie trof deze inderdaad aan. Deze gaven de bestuurder vervolgens een stopteken, echter deze gaf hieraan geen gehoor.

Na een achtervolging kon de bestuurder ontkomen. De scooter werd even later aangetroffen.De bestuurder was met de noorderzon vertrokken. De politie heeft de scooter is in beslag genomen. De bestuurder zal na onderzoek voorzien worden van een proces verbaal, aldus de politie op Facebook.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)