Meest knusse foodtruckfestival rrrolt opnieuw Venray binnen

Meest knusse foodtruckfestival rrrolt opnieuw Venray binnen

Rrrollend Foodtruckfestivals tovert van 1 tot 3 juni het Schouwburgplein in Venray voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs.

Kom genieten van de uniekste foodtrucks met heerlijke food en drinks. Swing mee met jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Je kids hebben de tijd van hun leven door het entertainment. Heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.

Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Dit jaar rrrollen ze opnieuw Venray binnen. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden.

Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2018 rolt het festival van mei tot september weer door heel Nederland.

Wegens het succes van 2017 rrrolt het festival dit jaar opnieuw Venray in. Echter nu in samenwerking met Meerdaags wandelevenement Venray. Door in te schrijven voor een wandeltocht draagt een ieder bij aan het goede doel ALS. Ook Rrrollend zet zich in voor ALS. Rrrollend doneert voor ieder ingeleverd glas €2.50 aan ALS. Lever dus je glas in bij de ALS tent!