Bronzen waarderingspenning voor Mieny Smits-Vullings

Bronzen waarderingspenning voor Mieny Smits-Vullings

Mieny Smits-Vullings kreeg maandag de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen bij gelegenheid van haar afscheid van de Dorpsraad Leunen.

Mieny Smits-Vullings (60) verzorgt al ruim zeventien jaar het secretariaat van de Dorpsraad Leunen. Vanuit de dorpsraad is zij sinds 2012 ook actief in de Werkgroep Wandelpaden Leunen (WWL), waarvoor zij de verslaglegging van vergaderingen verzorgt. Daarnaast is zij betrokken bij het uitzetten en beschrijven van de wandelroutes.

Tot 2013 was Mieny verder secretaresse voor het Dagelijks Bestuur en de Raad van Toezicht van Stichting MFC Leunen/gemeenschapshuis De Brink. Ook is zij actief als vrijwilliger bij de dorpsdagbesteding ‘Zorgsaam’, een stichting die ervoor zorgt dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig in Leunen kunnen blijven wonen.

In het carnavalsseizoen is Mieny vaak te vinden als vrijwilliger bij CV ’t Knölleke.

Foto: 
Foto Hoedemaekers