Venrayse genomineerd voor prestigieuze 'Coiffure Award 2018'

Venrayse genomineerd voor prestigieuze 'Coiffure Award 2018'

Romy Arts van Change Venray heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland.

Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van maximaal vier foto's in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

De Venrayse is genomineerd in de categorie 'Consumer Award' .

Romy Arts deed dit jaar voor het eerst mee aan deze nationale wedstrijd. Deze award sprak haar erg aan door al dat moois wat er gemaakt wordt. "Meedoen aan een wedstrijd is altijd spannend. De voorbereidingen geven energie maar brengen ook spanning met zich mee, want je weet nooit vooraf of je wel genomineerd bent voor de grote finale" .

Op zondag 22 april worden in Studio 21 in Hilversum de winnaars bekendgemaakt.