Paasviolieren verkoop voor Stichting Leergeld in centrum Venray

in
Paasviolieren verkoop voor Stichting Leergeld in centrum Venray

Kiwanis Club de Rooyse Ladies zal op zaterdag 31 maart in het centrum van Venray actief zijn voor Stichting Leergeld. Dit doen zij door violieren te verkopen waarvan de opbrengst ten gunste komt aan dit goede doel.

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen.

Zij biedt kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meegaan op schoolreis of schoolkamp. Ook kunnen ze een (tweedehands) fiets of laptop regelen als een kind die niet heeft maar wel nodig heeft op school.

Stichting Leergeld biedt kinderen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Daar zetten de Rooyse Ladies zich graag voor in.