Verkiezingsuitslag Venray rechtstreeks op televisie

Verkiezingsuitslag Venray rechtstreeks op televisie

Op woensdag 21 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Voor Venray is het de vraag of het CDA de grootste partij in Venray zal blijven of dat Venray Lokaal als nieuwkomer voor een verrassing kan zorgen.

Laat op de avond of bij het begin van donderdag zal de uitslag bekend zijn en weten we welke partij het beste uit de (stem-)bus komt.

Omroep Venray zal live aanwezig bij de bekendmaking van de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen vanuit de Raadszaal van het Gemeentehuis.
Vanaf 22.00 uur verzorgt de omroep een rechtstreeks verslag voor radio en televisie zodat de luisteraars en kijkers thuis niets hoeven te missen. De rechtstreekse uitzending zal duren tot dat de voorlopige uitslag bekend is.

In de Raadszaal zal Rob van Lieshout de presentatie verzorgen en in deze extra lange uitzending gaat Peggy Keijsers en Mariëlle van Bracht voor Omroep Venray met verschillende gasten in gesprek en zullen zij de uitslagen en analyses voorleggen aan de lijsttrekkers, waarbij mogelijke coalities aan de orde zullen komen.