Einzelgängeroptocht in 2019 naar Geijsteren

Einzelgängeroptocht in 2019 naar Geijsteren

De Einzelgängeroptocht vindt in 2019 plaats in Geijsteren. CV de Keieschieters gaat de optocht voor einzelgängers, éénlingen en faatse organiseren.

De vereniging maakte dat op carnavalsmaandag bekend op de Kei, in een korte ceremonie die direct na de optocht plaatsvond.

Vasteloaves-redacteur Tom Doesborg is blij met de toewijzing aan Geijsteren. “Het kan niet zo zijn dat we alle eenzame humoristen uit met name het noorden van de provincie al voor de camera hebben gehad”, vertelt hij. “We hebben dus nu al hoge verwachtingen van de editie van 2019.”

Rob Gielen, voorzitter van De Keieschieters: “Het heeft ons een cervelaatworst gekost om de L11 Alaaf-redactie over te halen, maar we hebben ‘m binnen!”

De Einzelgängeroptocht vindt jaarlijks plaats met halfvasten, in 2019 is dat op zondag 31 maart. Dit jaar, in 2018, is de optocht in Kessel-Eik, op zondag 11 maart. De Keieschieters lopen daar al een dagje stage. L1 TV zendt de optocht sinds de eerste editie (in 2015 in Rimburg) ieder jaar live uit.

Foto: 
Omroep Venray