Paceshifters grijpen naast Edison

Paceshifters grijpen naast Edison

Maandag vond in de Westergasfabriek in Amsterdam de uitreiking plaats van de Edison.

In de categorie Rock, waren ook de Paceshifters genomineerd. In deze groep zit onder meer Jesper Albers uit Venray. De prijs in deze categorie ging naar Di-Rect. De andere genomineerde in deze categorie was Sue The Night.

De Edison is de oudste muziekprijs in Nederland en wordt al sinds 1960 uitgereikt. Edisons worden uitgereikt in het klassieke, jazz en popgenre. De prijs, bestaande uit een bronzen beeldje van beeldhouwer Pieter d’Hont, is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Grammy Award, de Duitse Echo Award en de Franse Victoire.

Zie ook: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2017/12/12/paceshifters-met-jesper-al...

Foto: 
Erik Delobel