Mishandeling politieagent: Venraynaar in de cel

Mishandeling politieagent: Venraynaar in de cel

De politie heeft een 28-jarige Venraynaar aangehouden wegens de mishandeling van een politieagent. Bij de aanhouding verzette de verdachte zich.

De agent liep lichte verwondingen op. De Venraynaar zit momenteel vast in de cel in Venlo. De recherche zal zondag verder onderzoek doen.

Twee personen werden aangehouden in verband met het bezit van harddrugs. Deze twee personen zijn ook ingesloten in het cellencomplex in Venlo. Ook hierbij doet recherche nader onderzoek.

Er werden enkele vernielingen en baldadigheden gepleegd. Verder werden er bij enkele personen in verband met hun gedragingen een centrumverbod voor de duur van twee weken opgelegd.

De politie spreekt overigens van een rustig begin van de vastelaovend. Er was onder meer extra politie inzet in hun werkgebied om alles in goede banen te leiden.

Mede door inzet van politie konden enkele opstootjes in de kiem worden gesmoord. Agenten hebben daarbij ook diverse keren aan personen, die al dan niet onder invloed van alcohol verkeerden, hulp moeten verrichten. Deze werden veelal overgedragen aan hun eigen zorgkader.

Ook op carnavalszondag zal er weer extra personeel in dienst zijn om dit feest, daar waar nodig, in goede banen te leiden.

Foto: 
Omroep Venray