Gemeente Venray gaat weer kolken reinigen

Gemeente Venray gaat weer kolken reinigen

Het is weer tijd voor de jaarlijkse grote schoonmaak van de kolken in de gemeente Venray. Vanaf 19 februari reinigt de firma Adriaans de straatkolken en trottoirkolken (zie foto) in de openbare ruimte.

Tot eind april is het bedrijf ergens in de gemeente aan het werk. Het schoonmaken gebeurt door een vrachtauto met een grote slang, die de kolken schoonzuigt. U heeft geen last van de werkzaamheden. En u kunt helpen.

Hoe? Door uw auto niet boven een kolk te parkeren of een afvalcontainer boven een kolk te plaatsen. Ligt er een kolk bij uw tuin, zorg dan dat er geen begroeiing overheen hangt of een hek eroverheen staat.

U heeft er ook zelf voordeel van, want een kolk die niet is gereinigd kan gaan verstoppen. Heeft u een vraag of een opmerking over het schoonmaken van de straat- en trottoirkolken? Neem dan contact op met de toezichthouder of beheerder riolering via 0478 - 52 33 33.