Informatieavond bestemmingsplan Sint Annapark op 22 januari

in
Informatieavond bestemmingsplan Sint Annapark op 22 januari

Het bestemmingsplan voor de herontwikkeling van het Sint Annapark in Venray ligt sinds 22 december ter inzage. U kunt het plan op papier komen inzien in het gemeentehuis of digitaal via ruimtelijkeplannen.nl.

Maandag 22 januari kunt u tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis een toelichting en alle informatie krijgen over de plannen voor het Sint Annapark. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur in de raadzaal. Tijdens deze bijeenkomst kunt u ook een mondelinge zienswijze indienen.

Het bestemmingsplan Sint Annapark gaat over het gebied tussen de Overloonseweg, Noordsingel, Dr Kortmannweg, Bosweg en het Makkenpad. Doel is het gebied te transformeren tot een bijzondere leefomgeving, met ruimte voor wonen, zorgen, cultuur, kunst, leren, horeca, recreëren en werken.

De bestaande woningen aan de Overloonseweg en de Noordsingel evenals de zogenaamde dokterswoningen aan de Sint Annalaan maken geen onderdeel uit van het plangebied.

U kunt het plan inzien tot en met donderdag 1 februari 2018. Voor de inzage van het papieren plan kunt u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Foto: 
Burgers van Venray