Prins Twan II nieuwe heerser in Veulen

Prins Twan II nieuwe heerser in Veulen

Zondag kwam in een mooi gevulde Perdsstal de 64ste prins van Ut Dartele Veulen uit.

Prins Twan II (Reintjes) startte hier zijn regeerperiode, terzijde gestaan door zijn prinses Mariet. Twan runt in het dagelijkse leven samen met z’n prinses de kwekerij Reintjes Bloemen, en in z’n vrije tijd rijdt hij graag rond in een grote amerikaanse oldtimer.

Bij de carnavalsvereniging draait hij ook al jaren mee en vervult hier de bestuursfunctie van secretaris. Prinses Mariet heeft jarenlang ervaring opgedaan bij het boerbruiloftscomité en nu zijn ze klaar om voorop te gaan onder hun leus:

Al gräöje de roeëze tot án de rute, dizze carneval zette wìj de bluumkes bute.

De receptie is zaterdag 20 januari om 20.11 uur in de Perdsstal in Veulen.

Foto: 
Marieta fotografie