Politiebureau in Venray een week gesloten

Politiebureau in Venray een week gesloten

Het politiebureau aan de Leunseweg 4 in Venray is tussen 15 januari en 22 januari 2018 gesloten voor medewerkers en bezoekers. Dit in verband met bouwwerkzaamheden waardoor in die periode elektriciteit, water en gas zijn afgesloten. In die week kunt u ook in het gemeentehuis aangifte doen.

De politie van het basisteam Venray-Gennep werkt die week vanuit het bureau in Gennep aan het Europaplein 5. Ook gebruikt ze als uitvalsbasis voor (spoed)meldingen het politiebureau in Horst aan de Maas aan de Venrayseweg 20.

Voor het doen van aangifte kunt u terecht in het gemeentehuis van Venray. U kunt terecht in spreekkamer BH-04. De politie is aanwezig van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur. U kunt zich melden bij de receptie, een medewerker van de politie haalt u dan op.

Voor het doen van aangifte dient u tevoren telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Via dit telefoonnummer kunt u ook telefonisch aangifte doen. In de meeste gevallen zal hiervoor ook een afspraak worden gepland.

Natuurlijk is het ook mogelijk om digitaal aangifte te doen via www.politie.nl. Ook komt de politie op verzoek thuis of op locatie aangifte opnemen.

Foto: 
Omroep Venray