‘Alle straten gaan open’: Presentatie aanleg glasvezel

‘Alle straten gaan open’: Presentatie aanleg glasvezel

Maandag 15 januari organiseert GlaswebVenray in d’n Hoek in Merselo een presentatie over de aanleg van glasvezel. Dit wordt een interessante avond voor alle inwoners van de gemeente Venray en het dorp Holthees.

Aannemer Spitters voert de aanleg in opdracht van GlaswebVenray uit. Binnen de bebouwde kom wordt de glasvezelkabel aan twee kanten van de straat gelegd. Buiten de bebouwde kom wordt de kabel aan de meest gunstige kant van de straat gelegd. Wat hier allemaal bij komt kijken en hoe dit in zijn werk gaat zal Spitters deze avond presenteren.

De deadline ‘aanmelden voor gratis aanleg van glasvezel in combinatie met een abonnement’ is voor Merselo en Vredepeel 31 januari 2018. Om iedereen nog een laatste kans te bieden om de glasvezel gratis binnen te leggen worden er inloopavonden gehouden in d’n Hoek.

Deze inloopavonden worden gehouden op woensdag 17 januari, dinsdag 23 januari, maandag 29 januari en woensdag 31 januari van 18.30 – 20.00 uur. Hier kunt u terecht met uw vragen en hulp bij het aanmelden.

Na 31 januari start Spitters met de detailengineering, dan is het voor de inwoners van Merselo en Vredepeel niet meer mogelijk om de aansluiting nog gratis binnen te krijgen. De deadlines van gratis aanleg voor de dorpen en wijken waar nog niet wordt gestart met de aanleg volgen later.

Maandagavond 15 januari zullen naast aannemer Spitters ook GlaswebVenray en de providers aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Deze avond begint om 20.00 uur.