Top 40 zoekt vloggers voor het nieuwe vloggerteam van de Top 40

Top 40 zoekt vloggers voor het nieuwe vloggerteam van de Top 40

Top 40.nl, de site voor muziek en entertainment, is op zoek naar vloggers met de Top 40 Vlogger Search die tot en met 10 december loopt. In deze periode worden (potentiële) vloggers opgeroepen hun vlogs in te sturen en zo kans te maken op een plek binnen het nieuwe vloggerteam van de Top 40.

Deelnemers aan de Top 40 Vlogger Search worden gevraagd een korte vlog te maken over een concert, festival, dance-evenement of entertainmentnieuws. Zolang artiesten uit de Top 40 maar centraal staan in de vlog. Het kan dus gaan over de artiesten van nu, maar ook over artiesten die in de Top 40 hebben gestaan.

Uit alle inzendingen maakt een Top 40-jury een voorselectie van kandidaten die doorgaan naar de finale en strijden om een plek binnen het nieuwe vloggerteam van de Top 40. Kandidaten kunnen zich opgeven via top40.nl.

Erik de Zwart, voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40: “De zoektocht naar nieuw vloggertalent past goed bij de ontwikkelingen van de Top 40. Onlangs lanceerden wij onze nieuwe website waar video een steeds grotere rol gaat spelen. Dit is dan ook het moment om vloggers te gaan betrekken bij de populairste hitlijst van Nederland. Op deze manier zal onze website steeds verder uitgroeien tot dé plek voor muziek en entertainment.”

Op de foto: Erik de Zwart met de huidige presentator van de Top 40 Jeroen Nieuwenhuize.

Foto: 
Marion Minten (Omroep Venray)