Social Events haalt MTV EMA winnaar Lil’Kleine naar Venray

Social Events haalt MTV EMA winnaar Lil’Kleine naar Venray

Op 18 november haalt Social Events uit Venray niemand minder dan Lil’ Kleine naar Venray. Precies één jaar na hun allereerste evenement 'The Combo' op 18 november 2016 zal dit jaar de tweede editie van plaatsvinden in Zaal Zeven bij hotel Asteria.

Het belooft weer een drukbezochte editie te worden: het bezoekersaantal loopt nu al tegen de 1.000 aan. Afgelopen weekend heeft Lil’Kleine een MTV EMA award binnengehaald voor best worldwide act. Nog nooit eerder heeft een Nederlandse act deze award binnengehaald, dit maakt het dan ook extra speciaal.

Naast Lil’Kleine zullen enkele lokale dj’s uit Venray optreden, ook JiXXX & Nigel Sean uit Nijmegen komen laten zien wat ze in huis hebben.