Aannemer leidt leden KBO door Ooijen-Wanssum

Aannemer leidt leden KBO door Ooijen-Wanssum

Mooder Maas, de aannemerscombinatie die Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum uitvoert, heeft afgelopen vrijdag ruim 100 ouderen rondgeleid door het plangebied. In het kader van Mooder Maas Doet! ondersteunt de aannemer ieder jaar een initiatief uit de omgeving ondersteunen.

“We krijgen van de ouderen in de streek vaak te horen dat ze zich geen voorstelling kunnen maken van alle plannen. Het leek ons daarom goed met deze doelgroep het gebied in te trekken en ze ter plekke uitleg te geven”, aldus Eric Schellekens van Mooder Maas.

Medewerkers van de aannemer hadden met piketten, linten en vlaggen de contouren van de Rondweg-West, de brug bij Ooijen en de brug en grondaanvullingen bij Blitterswijck uitgezet. “We hadden één volle bus verwacht, maar uiteindelijk werden dat er twee. Het was een hele leuke dag met veel interactie. Deze bewoners kennen het gebied veel beter dan wij, dus wij hebben er ook nog het een en ander van opgestoken.”

Volgend jaar vindt er weer een Mooder Maas Doet! plaats. Mensen die suggesties hebben voor een sympathiek initiatief kunnen zich melden via 06-53599489.