Eigen carnavalsvlag voor carnavalsvereniging De Piëlhaan in Venrayse wijk Landweert

Eigen carnavalsvlag voor carnavalsvereniging De Piëlhaan in Venrayse wijk Landweert

CV De Piëlhaan uit de Venrayse wijk Landweert, welke inmiddels alweer het negende seizoen is ingaan, is het nieuwe carnavalsseizoen begonnen met de onthulling van een eigen carnavalsvlag.

De sterk groeiende vereniging richt zich binnen de wijk op het kleinschalig vieren van carnaval voor het gehele gezin. Hierbij heeft ze een eigen identiteit gecreëerd en is er een eigen vlag ontstaan.

Op de elfde van de elfde werd de vlag feestelijk gepresenteerd in wijkcentrum ‘t Stekske. De oprichters van de carnavalsvereniging onthulden de vlag onder het toeziend oog van de verenigingsleden en nieuwsgierige wijkbewoners. Hierna werd de geel/blauwe vlag in de mast gehesen, door de kinderen werden ballonnen opgelaten en is het nieuwe carnavalsseizoen officieel weer gestart.