Zondag 26 november bluesmiddag in WOC ’t Schöpke in Venray

Zondag 26 november bluesmiddag in WOC ’t Schöpke in Venray

Op zondag 26 november organiseert WOC ’t Schöpke een bluesmiddag met medewerking van de Southern Blues & Rock Band uit Venray. De band stond zaterdag 11 november nog in de finale van de BRUL Contest in Landgraaf.

Deze muziekwedstrijd stond in het teken van Limburgse blues-, roots- en Americana-muziek. De Southern Blues & Rock Band wist één van de vijf finaleplekken te bemachtigen.

The Southern Blues Rock Band bestaat uit Johan Philipsen (leadzang en gitaar), (Ley van den Beuken (leadgitaar en zang), Jack JC Peeters (keyboard en zang), Gerard Bastiaans (basgitaar) en Marijn Vermeer (drums en zang).

Etan Huijs, singer-songwriter uit Venray, verzorgt in de pauze een gastoptreden. Een muzikant die zijn hart inzet om muziek te maken én te spelen. Op het kruispunt waar melancholische folk en melodieuze pop elkaar ontmoeten, daar is Etan op z’n best .

Het wijkontmoetingscentrum is gevestigd aan de Veltumse Kleffen 70B in de wijk Veltum. Het begint om 15.00 uur en de entree is gratis.