Cheques goede doelen van de 33ste Fiets4daagse Venray uitgereikt

Cheques goede doelen van de 33ste Fiets4daagse Venray uitgereikt

De Stichting Fiets4daagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas via het spel Rad van Fortuin.

De betreffende organisatie is medeverantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel, zo ook voor het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus geen kwestie van “de hand ophouden”, maar van keihard werken door een aantal mensen van de desbetreffende organisatie.

Tijdens de 33ste editie kregen weer twee organisaties de kans om de door hun zelf verworven prijzen via het kansspelletje Rad van Fortuin te verloten. Dit jaar waren de goede doelen Venrode Voices en de SV Merselo

De goede doelen kregen uit handen van voorzitter Jan van Stelten hun welverdiende cheque overhandigt. Maar voor het zover was moest er eerst nog “gewerkt” worden.

Dit jaar was er een notenbalk gemaakt en moesten de dames zwart /gele ballonnen opblazen waarna ze deze met een dartpijl konden laten knappen. De ballonen waren voorzien van een briefje met een cijfer en aan de hand van de cijfers kon men de opbrengst raden.

De opbrengst was voor SV Merselo Euro 930,30 en voor Venrode Voices Euro 1.019,30. SV Merselo heeft met hun eigen activiteiten zelf ook nog ruim Euro 414.- opgehaald.

De 34ste Fiets4daagse Venray is volgend jaar van 24 t/m 27 juli en ook dan zal het Rad van Fortuin weer deel uitmaken van het programma.