Dylan Haegens uit Venray zingt voor Sint Maarten

Dylan Haegens uit Venray zingt voor Sint Maarten

YouTuber Dylan Haegens uit Venray is maandag de studio ingedoken om een lied op te nemen voor de inwoners van Sint Maarten die getroffen zijn door de orkaan Irma.

Haegens is niet alleen de studio ingedoken. Hij heeft gezelschap van andere YouTubers. Het initiatief om geld op te halen voor Sint Maarten komt van programmamaker Bas van Teylingen van het kanaal Jeukvogel.

Alle kijkers worden opgeroepen om ook een bijdrage te leveren aan Giro 5125. De opbrengst van het lied, gecomponeerd door Martijn Schimmer, gaat geheel naar het Rode Kruis.

Vrijdag vindt een landelijk actie-dag plaats om geld in te zamelen voor de slachtoffers en getroffenen van orkaan Irma op Sint Maarten. Dat meldt de Nederlandse Publieke Omroep in samenwerking met het Rode Kruis. Dat gebeurt niet alleen op de publieke omroep, maar ook op RTL en SBS.

Foto: 
Jan Albers (Omroep Venray)