Voor de tweede keer Survivalkids in 't Brukske in Venray

Voor de tweede keer Survivalkids in 't Brukske in Venray

In de Venrayse wijk Brukske op de plek waar eens baisisschool Estafette (voorheen De Foekepot) stond vindt op woensdag 16 augustus voor de tweede keer de Survivalkids plaats. Vorig jaar was dit een overweldigend succes.

Ook dit jaar zal er water en modder zijn. De kinderen zullen niet schoon blijven. Het is een spektakel voor alle kinderen in 't Brukske tot 13 jaar. Dus de basisschoolleeftijden.

Er is muziek, er zijn hapjes en drankjes. En natuurlijk veel kinderen die zich sportief en vriendelijk gaan gedragen. Dit alles vindt plaats onder leiding van de eigen Brukske sport- en kindercoach Henk.

Reacties

De muziek en geluid is in handen van Starlight Limburg Entertainment Venray onder leiding van John Jalhay
Die jullie ook kennen van het maandag avond programma
"Hart voor het Nederlandstalige lied "
hier op omroep venray 90.2 FM

Als er iemand een lintje moet krijgen komend jaar dan is het Henk wel. Iemand die het eens een keer verdiend en niet net als die koekenbakkers annex koekwauzen die een bepaald aantal jaren lid van een clubje zijn of meer van die onzin. Henk staat altijd klaar voor de jeugd en mag zelf ook een keer in het zonnetje gezet worden. En ik weet zeker dat het er veel met me eens zijn!!