Anne-Christine Liebrand weg als programmeur Schouwburgen Venray en Venlo

Anne-Christine Liebrand weg als programmeur Schouwburgen Venray en Venlo

Een theaterprogramma met de juiste balans in genre en smaak samenstellen is een vak apart. Sinds 2011 werd dit voor Venlo én Venray gedaan door theaterprogrammeur Anne-Christine Liebrand uit Venray.

Met het oog op de toekomst wordt gewerkt aan het doorgeven van deze functie. Maarten van Erp (36) uit Venlo gaat Liebrand opvolgen. Van Erp studeerde Leisure Management waarna hij ruime ervaring opdeed als boeker bij BUNKER Theaterzaken.

"Na jaren als onder andere boeker aan de verkoopkant te hebben gewerkt, ben ik blij met deze nieuwe stap. Aan de andere kant van de tafel én in mijn eigen stad. Ik kijk er naar uit om samen met gasten, culturele partners en de teams van De Maaspoort en Schouwburg Venray - een kwalitatief spannend en gevarieerd programma neer te zetten met voor ieder wat wils. Van grote namen tot onbekend talent en voor jong en oud." aldus Van Erp.