Ook Popronde Venray heeft een OOR locatie

Ook Popronde Venray heeft een OOR locatie

Popronde Venray heeft dit jaar een nieuwe OOR locatie heeft weten te strikken. Proeflokaal Goesting zal onderdak bieden aan een viertal talenten die door het muziekblad getipt worden als bands waar je in de toekomst nog veel van gaat horen.

Dat zij daar doorgaans een prima neus (of een prima oor) voor hebben blijkt wel uit het rijtje Popronde tips door OOR van de voorbijgaande jaren (o.a. Rondé, The Brahms, CUT_, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, HAEVN, 45AcidBabies, PAUW).

De eerste band die bekend is die in Goesting gaat spelen is de viermansformatie Korfbal. Deze geweldenaren spelen met een frisse mix van pop, post-punk en garage de pannen van het dak. De band bestaat uit een gemengd team met leden van The Homesick, Creepy Karpis, Vox von Braun, Yuko Yuko en Rats on Rafts. Een heuse Nederlandse underground supergroep dus!

Wat de organisatie betreft een open deur naar vele festivalweides in 2018. Wellicht dat je er dus misschien tóch maar beter bij kunt zijn, op zondag 5 november als garage sensatie Korfbal Venray aandoet.