Mogelijk doorstart winkelketen Witteveen

Mogelijk doorstart winkelketen Witteveen

In een persbericht heeft de curator van damesmodeketen Witteveen gemeld dat de op 25 juli failliet verklaarde keten mogelijk een doorstart maakt. Er zouden een aantal geïnteresseerden zich hebben gemeld.

Hieruit is een selectie gemaakt en wordt met nog een aantal partijen gepraat over een eventuele doorstart, melden diverse media.

De keten werd failliet verklaard, nadat het faillissement door de Belastingdienst was aangevraagd. Van het totale aantal winkels kunnen 72 nog open blijven, omdat de curator en de betrokken bank hier afspraken over hebben gemaakt.

Witteveen heeft 98 winkels en zo'n vierhonderd werknemers. In Venray is de zaak gevestigd in de Grotestraat. Deze winkel is nog gewoon open.

Foto: 
Jan Albers (Omroep Venray)