Leescafé St. Bernard opent haar deuren op zondag 1 oktober eerder wegens Singelloop

Leescafé St. Bernard opent haar deuren op zondag 1 oktober eerder wegens Singelloop

Leescafé St. Bernard op het St.Annapark opent haar deuren op zondag 1 oktober eerder tijdens de 4e editie van de Venrayse Singelloop. Op zondag gaat het leescafé normaal gesproken pas om 13.00 uur open.

In goed overleg met de organisatie van het leescafé en het bestuur van de Venrayse Singelloop is besloten om op 1 oktober de deuren al om 10.00 uur te openen.

Hierdoor kunnen de deelnemers aan de wandeltochten (15 en 20 km) kennis maken met de mogelijkheden van het leescafé, eventueel een kop koffie of thee nuttigen en of gebruikmaken van de toiletvoorzieningen.

Uiteraard kunnen de bezoekers van het leescafé de wandelaars ook aanmoedigen. De eerste wandelaars worden rond 10:15 uur verwacht en de laatste wandelaars zullen rond 11:30 uur het leescafé St. Bernard passeren.