Getuigen melden zich bij de politie na oproep zedenmisdrijf

Getuigen melden zich bij de politie na oproep zedenmisdrijf

Naar aanleiding van de extra oproep van de politie om in contact te komen met mensen die op 8 juli in de buurt van de Overloonse bossen waren hebben zij inmiddels vier reacties gekregen. Hier zit mogelijk interessante informatie bij die de politie verder gaat onderzoeken.

Op de exacte inhoud hiervan gaat de politie in verband met het belang van het onderzoek nu niet verder in. Met de specifieke getuige die op 8 juli kort voor het misdrijf op een houten paal (zie foto) zou hebben gezeten hebben zij nog geen contact gehad. De politie is nog steeds op zoek naar deze meneer.

Bent u deze man of weet u wie het kan zijn? Laat het de politie dan weten. Ook vragen zij mensen die van de politie een sms-bericht hebben gehad en mogelijk iets gezien of gehoord hebben, om contact met hen op te nemen als ze dat nog niet gedaan hebben. Dit kan via 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Zie ook: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2017/08/04/politie-zoekt-specifieke-g...