Wonen Limburg schrijft prijsvraag over veiligheid uit

Wonen Limburg schrijft prijsvraag over veiligheid uit

Het magazine 'In de buurt van Ruud' van Wonen Limburg staat voor een groot deel in het teken van veiligheid. Wonen Limburg wil mensen meer bieden dan een huis. Zij willen zorgen voor een thuis. Een huis is een ‘ding’ van baksteen, terwijl een thuis een gevoel is. Een plek waar u zich prettig voelt. Een veilige woonomgeving is daarvoor heel belangrijk.

Een eenvoudige oplossing kan de veiligheid al flink vergroten. Bijvoorbeeld een verplichte fietsenstalling. Fietsen die in de weg staan belemmeren de ontruiming bij een calamiteit. Of buitenverlichting plaatsen in een achterpad: dat geeft meteen een veilig gevoel. In uw slaap ruikt u niets, maar uw gehoor werkt prima. Daarom kan alleen een rookmelder u tijdens uw slaap waarschuwen voor brand.

Heeft u een goed idee om de veiligheid in en rond uw huis of woongebouw te verbeteren? Deel het via indebuurtvan [apenstaartje] wonenlimburg [punt] nl. U kunt uw reactie insturen tot vrijdag 25 augustus. Het beste idee zal Wonen Limburg met een rook- en koolmonoxidemelder belonen.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)