Politie treft gestolen caravan aan op parkeerterrein Romeinse Put

Politie treft gestolen caravan aan op parkeerterrein Romeinse Put

Vannacht rond 01.15 uur kreeg de politie een melding dat er een caravan zonder verlichting over de A73 reed vanuit Horst richting Venray. Op het parkeerterrein van de Romeinse Put nabij Oirlo werd een caravan aangetroffen welke hier geparkeerd stond. Vermoedelijk is dit dezelfde caravan als in de melding.

Deze caravan was voorzien van een kentekenplaat uit het Verenigd Koninkrijk met daarop het volgende kenteken: EF08AXO. Dit is een vals kenteken. De caravan bleek na onderzoek gestolen te zijn in het Duitse Viersen.

De politie is op zoek naar getuigen welke de caravan hebben zien rijden. Mogelijk zijn er mensen met een dashcam welke hen meer kunnen vertellen. Dit kan via telefoonnummer 0900 - 88 44.

Foto: 
Politie Venray-Gennep