Veel animo voor Vierdaagseshirt Gemeente Venray

Veel animo voor Vierdaagseshirt Gemeente Venray

Veel sportievelingen waren aanwezig bij het uitreiken van de Vierdaagseshirts.

Gisteravond was het een drukte van belang bij het gemeentehuis van Venray, daar werden namelijk de wandelshirts uitgereikt die de gemeente ook dit jaar weer verstrekt aan de deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse.
Vanuit Venray lopen er elk jaar veel wandelaars de tocht en ruim vijfenvijftig mensen waren afgekomen op de oproep.
Na het uitreiken gingen de aanwezige deelnemers op de foto met wethouder Jan Loonen, die ook dit jaar weer mee wandelt.

De 101ste Vierdaagse gaat op dinsdag 18 juli van start. Ruim 47.000 wandelaars doen mee uit wel 68 landen. Deelnemers lopen 30, 40 of 50 kilometer.

Voor mensen die vanuit Venray met het openbaar vervoer naar Nijmegen reizen heeft Arriva de dienstregeling aangepast. U kunt de stad tijdens de Vierdaagse het beste bereiken met het openbaar vervoer. Of u nu komt wandelen, aanmoedigen of feesten; met het OV komt u tot in hartje stad. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Arriva rijdt bovendien van zondag 16 juli tot en met zaterdag 22 juli met extra treinen tussen Arnhem Centraal-Doetinchem, Nijmegen-Venray en met langere treinen tussen Nijmegen-Venlo, zodat je extra lang kunt genieten van alles wat de Nijmeegse Vierdaagse te bieden heeft.

Foto: 
Jan Albers (Omroep Venray)