Groeten uit Venray is klaar voor de Nijmeegse Vierdaagse

Groeten uit Venray is klaar voor de Nijmeegse Vierdaagse

Gelegenheidswandelgroep Groeten uit Venray is klaar voor de Nijmeegse Vierdaagse. Deze wandelgroep onder leiding van Chris Janssen uit Venray had onlangs 'de generale repetitie' in de omgeving van Doorn (gemeente Utrechtse Heuvelrug).

De wandelgroep liep ook nog in de omgeving van Kasteel Broekhuizen in Leersum waar Omroep Max tot voor kort het populaire programma 'Heel Holland Bakt' opnam. De opnamen worden dit jaar gemaakt in de tuin van Kasteel Maarsbergen.

Bij Kasteel Broekhuizen kon de discretie van de deelnemers niet meer gewaarborgd worden. Gasten van het restaurant kunnen de deelnemers zien van het programma en dat wil de productie voorkomen, vandaar de verhuizing naar Kasteel Maarsbergen in Maarsbergen.

Een deel van de groep hield in de nieuwe blauwe shirts de oefentocht (zie foto) . Er lopen ook nog wandelaars in de oude vertrouwde groene shirts.

De komende week kunt u bij Omroep Venray de verrichtingen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van Groeten uit Venray lezen.