Gedeelte plafond eerste hulp VieCuri Venlo ingestort

Gedeelte plafond eerste hulp VieCuri Venlo ingestort

Donderdag zijn om 23.30 uur op de Spoedeisende Hulp (SEH) van VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo, door technische problemen een aantal plafondplaten naar beneden gekomen. De oorzaak is nog niet bekend en wordt uitgezocht. Er zijn geen gewonden gevallen.

Uit voorzorg zijn alle plafondplaten van de SEH verwijderd en is de naastgelegen afdeling ingericht als SEH. Behoudens de opvang van grote trauma’s kan VieCuri daar alle patiënten die spoedeisende zorg nodig hebben veilig behandelen.

In goed overleg met de huisartsenpost (HAP) zijn de afgelopen nacht de patiënten die spoedeisende zorg nodig hadden naar andere ziekenhuizen gebracht.

Er is gestart met opruimwerkzaamheden. De inschatting is dat de volledige SEH, inclusief de traumakamers, vandaag om 18.00 uur weer operationeel is.