Nieuw en poppodiumwaardig: Venray on Stage

Nieuw en poppodiumwaardig: Venray on Stage

Op 28 mei wordt de nieuwe, kleine zaal van Schouwburg Venray omgetoverd tot een Singer-Songwriter poppodium. In samenwerking met Schouwburg Venray en Cultura Venray organiseert Songwriter Sunday deze avond de eerste editie van Venray On Stage.

Op het programma staan drie singer-songwriters, die allen invloeden uit de country en/of folk halen. Zo zal de avond om 19.00 uur afgetrapt worden met geboren en getogen Venraynaar Etan Huijs.

Als tweede staat Maurice van Hoek op het programma, onder andere bekend van zijn nauwe samenwerking met Douwe Bob. De avond wordt afgesloten door Hans Hannemann, bekend van de Popronde en de Wereld Draait Door.

Venray on Stage is een terugkerend evenement op verschillende koopzondagen in het jaar. Schouwburg Venray en Cultura Venray zoeken hiervoor telkens de samenwerking op met een ander muziekgenre. Want van elektronische muziek tot blues: alle talentvolle, lokale muzikanten verdienen een podium!