Eindexamenleerlingen Raayland College maken zich klaar voor het Gala 2017

Eindexamenleerlingen Raayland College maken zich klaar voor het Gala 2017

Op woensdag 24 mei is het eindelijk zover. Bijna 500 leerlingen van het Raayland College in Venray hebben (dan) hun eindexamens achter de rug en sluiten hun middelbare schoolperiode af met een bijzondere 'Gala Night'.

Voorafgaande aan het gala is er de traditionele galastoet die de deelnemers naar het galadiner bij het Raayland College brengt.

Om 18.00 uur start de stoet met examenkandidaten vanaf het terrein van Intratuin aan de Langstraat. In bijzondere vervoersmiddelen, van huifkarren tot klassieke Porsches, gaat de stoet via de Zuidsingel naar de parkeerplaats bij het Raayland College (de Wetteling).

Daar zullen de leerlingen op een rode loper ontvangen worden.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)